مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع

با سلام
با علم بر اینکه
اولا: حکم طلاق بین زوج و زوجه مدتها پیش صادر شده ولی اینکه صیغه طلاق در دفترخانه ازدواج و طلاق تا کنون جاری شده است یا خیر اطلاعی در دست نیست
دوم: یک صوت ضبط شده از بنده در حالت تهدید به مرگ از اینجانب ضبط کرده اند مبنی بر اینکه بنده با زوجه فوق ارتباط نامشروع داشته ام
حال با توجه به دو مورد فوق ایا زوج میتواند فقط از بنده در دادگاه بر اساس صوت ضبط شده که در حالت تهدید از من ضبط شده شکایت کرده و بنده را متهم به رابطه نامشروع نماید و قاضی حکم رابطه نامشروع بدهد. توضیح اینکه هیییییچچچچ مدرکی بغیر از همان صوت ضبط شده در حالت تهدید به مرگ وجود ندارد و بنده میخوام تو دادگاه اعلام کنم‌که صوت ضبط شده در حالت تهدید جانی بوده و صرفا برای حفظ جان خودم مجبور شدم این حرفارو زدم. ایا این صوت در حکم‌ اماره میباشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید صدای ضبط شده را انکار کنید
در صورت انکار دلیل محسوب نمی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه پاسخ حقوقی ، نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود