مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل بدهی اجور معوقه انتقال بغیر تمام شدن مدت

سئوال از مشاورو کارشناس محترم در مورد تخلیه منزلی که هنوز در تصرف مستاجر است 22.1.1401
با درود و سلام قبلا از آگاه ساختن مردم به امور قانونی و حقوقی و راهنمائی تان تشکرمینمایم ، لطف فرمائید با نظرتان نسبت به این مشکل بنده را هم راهنمائی فرمائید . در سال 99 قراردادی با مستاجر ی برای یک سال بستم با 7 ملیون رهن و 750 هزارتومان اجاره و ذکر شده حق واگذاری به غیر ندارد و به موقع تخلیه و تسویه حساب و اگر در تخلیه تاخیر کرد برای هر روز تاخیر 100 هزار تومن ملزم شده بدهد . برخلاف قرارداد جاره نامه خانه را به غیر اجاره داده و 23 ماه اجاره و شارژ نداده و 34 ملیون هم بدهی به آبفا دارد که آبفا قصد قطع اّب خانه کرده است . از چه طریقی و با چه دادخواست و عنوانی و چه شکلی می توانم حق ام را بگیرم بنده را هدایت فرمائید متشکرم 22/ 1/1401

ارسال نظر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی :
فسخ به جهت نقض تعهدات قراردادی به انضمام کلیه مطالبات را مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید