مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعهد نامه بعد از فوت موکل

باسلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران ، مرحوم پدرم در سال‌های خیلی دور وکالت زمینی را که تعاونی ارگان نظامی به پدر داده به شخصی واگذارمیکند ، که خانواده ام از فوت وکیل ( همان خریدار ، که باید از مبلغ 400 هزارتومان 150 هزارتومان به پدرم پرداخت میکرد ، قولنامه شفاهی بوده و مکتوب نبوده است) که فوت نموده و پدرم زنده بوده باخبر بوده اند و خیلی خیلی به دلیل شخصیت والای آن شخص متاسف می‌شوند،پدر نیز درسال 90 فوت می‌شود، سالها می‌گذرد همانطور که مشخص شده مسکن شهرسازی طی چندین نامه و اخطارهای مکرر به پدرم یادآوری می‌کند که جهت ساخت و ساز و مجوزها اقدام کند ، آقایی به نام م.م با ما تماس گرفت که امضا بزنیم به عنوان ورثه ،چون خریدار آن موقع آشنا بود و می‌شناختیم متعجب شدیم وقتی با خبر شدیم و به مسکن شهرسازی رفتیم گفتند که در سال 96 م.م از پدرشما به عنوان وکیل مع الواسطه عضو تعاونی مسکن ( آقای مرحوم پدرم در پرانتز نوشته شده )متعهد شده که در مدت تعیین شده برای اخذ مجوزها اقدام نماید ، در بالای متن وکالت نامه یا تعهد نامه ، نام وکیل یا همان م.م نوشته شده، و نام موکل را تعاونی مسکن ، فقط و فقط نام هیچ کسی نوشته نشده است ، پدر من فوت شده آیا م.م که به گفته خودش خریدار سوم میباشد و پدر من سال 90 فوت شده آیا می‌تواند همانطور که گفتم از طرف پدر من متعهد شود ، یا تعاونی به او نام متعهد شونده را بدهد ، آیا جرم و خلافی صورت گرفته یا خیر ، چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید ، با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است