مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک ماشین، بعنوان ضرب و جرح عمدی

درود و خسته نباشید به وکلای گرامی
از بنده در اسفندماه 1400شکایت شده بعنوان ضرب و جرح عمدی، شاکی از پزشک قانونی و دوربین های مداربسته مدارکی به دادسرا ارائه کرده است.سر ایشان 7 بخیه خورده
دوربین نشان میدهد که ماشین بنده در ساعت 10 صبح از کوچه عبور میکند بدون هیچ دعوا و مدرک قابل تشخیصی و فقط پلاک معلوم است
بنده شب کار هستم ودر ان ساعات استراحت میکردم و ماشین در پارکینگ مجتمع پارک بوده است و بازپرس، پرونده را برای مراجعه حضوری به کلانتری سپرد که شاکی،بنده را بعنوان ضارب معرفی کرد که پرونده بسته نشود و بنده توضیحات لازم را در نامه نوشتم که متهم نبوده و در حضور بازپرس قسم الهی یاد کردم.
از وکلای گرامی خواهشمندم بنده را در ادامه پرونده کمی راهنمایی کنید
متشکرم بابت وقت گران بهای شما که صرف خواندن پیام شد..

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

با معرفی شهود عدم حضور در زمان ضرب و جرح را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم حضور خود را با شهادت شهود اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما می توانید موضوع را انکار کنید.
اگر برخلاف واقع مدرک یا شاهدی ارائه داد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است