مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دونفر با مبایعه نامه وتاریخ متفاوت

باسلام. اینجانب به موجب مبایعه نامه بنگاهی مساحت پانصد مترمربع زمین درتاریخ شانزدهم ماه اردیبهشت سال1387ازپدرم یکقطعه زمین کشاورزی با پرداخت ثمن مورد معامله خریداری نموده ام. سالهاست درزمین کشت برنج وبااحداث بنا بیست متری جهت نگهبانی ازمحصول کشاورزی واطرافش محصور با سیم خاردار در ید وتصرفاتم میباشد که اشتشهادیه محلی با امضا اهل محل ومهر شورای اسلامی مودای موضوع است.میخواهم زمین مذکور رابه دو فرزندم که فاقد زمین ومسکن هستند.انتقال دهم به دهیاری مراجعه کردم گفت زمین رامنابع طبیعی تازبه بنیاد مسکن وگذارکرده داخل طرح هادی روستایی میباشد صبرکنید تاطرح اجرایی شود با راهنمایی دهیار فرم شماره4ونقشه زمین یوتی ام تهیه وبه امضا مجاورین وشورای اسلامی مهروامضاو تصرفات چند ساله بنده را گواهی نموده اند. باکاشف بعمل آمده همان بنگاه با انکه پدرم با هشتاد سال سن دربستربیماری بوده بااسکن وام آر ای با نظریه پزشک معالج که فراموشی پیداکرده. بنگاه بادریافت پول زمینی که سالهاست تحت تصرف من هست را باتنظیم مبایعه نامه باتاریخ جدید سال 1400زمین را به دیگری فروخته به خریدارمراجعه کردم ایشان را ازنحوه مالکیت و تصرفات خود مطلع نمودم. اهمیت نداد درغیاب وارد ملکم شده واقدام به یوتی ام ونقشه اززمین نموده سوالم اینه آیا خریداردوم بدون اینکه کوچکترین تصرفی درملک مذبور داشته باشد. درغیاب ومخفیانه میتواند اقدام به دریافت زمین از بنیاد مسکن و سند. وپروانه ساختمانی. نماید تادرآتی با آن اسناد ومدارک ادعای مالکیت وزمین را ازتصرف چند ساله من درآورد؟ چون زمین رامنابع طبیعی به بنیاد واگذارکرده آیانماینده بنیاد بدون هماهنگی بادیگرشوراهاودهیارروستای دیگر میتواند زمین را به دیگران واگذار نماید. درحالی که بنده دارای 4فرزند بوده وهمه به نوعی فاقد زمین ومسکن میباشند خواهشن راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما
، ظاهرا شما مالک زمین هستید
ولی برای اظهارنظر حقوقی باید جزئیات موضوع بررسی گردد