مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی

با سلام. حدود دو سال قبل حکم غیابی به مدت 5 سال زندان برای من صادر شده و من هیج اطلاعی نداشتم تا زمانی که میخواستم خودرو خودم را بفروشم متوجه شدم که شاکی بعد از صادر شدن حکم دستور توقیف خودرو من را گرفته و من واخواهی از حکم غیابی زدم و قاضی موافقت نمود و برای دو ماه دیگر تعیین سامغت 11 در دادگاه حضور داشته باشم من تا حکم قطعی میتوانم خودرو خود را ازاد کنم و روز دادگاه من میتوانم از فیش حقوقی استفاده کنم یا اصلا احتیاج به تامین ندار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نمی توانید درخواست رفع
توقیف نمایید
در روز جلسه دادگاه باید ضامن کارمند
همراه با فیش حقوقی معرفی نمایید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام بله فیش حقوقی بگذارین اما بستگی به نظر قاضی داره در صورت محکومیت بدوی تامین باید بذارین.