مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت موجر

با سلام
خانه ای را رهن و اجاره کردم ،، قرارداد در پایان سال 97 تمام شد، با موجر هماهنگی کردم که چند ماه بیشتر بمانم ایشان هم بدون هیچ حرفی قبول کردند در نتیجه با رضایت طرفین قولنامه تمدید نشد،،، بعد از 4 ماه به موجر اطلاع دادم که می خواهم تخلیه کنم و پول رهن را لازم دارم ،،، موجر ادعای خسارت به خانه دارد ،، علت ادعا نشت آب از کف آشپزخانه به سقف طبقه پایین است ،، بنده می گویم تعمیر کف آشپزخانه بعهده من نیست و مشکل نقص ساختمان بوده و در زمان نشتی من به موجر اطلاع دادم که گفتند نباید کف آشپزخانه را بشویید ،،،

حال موجر،،، 2 میلیون پول مرا نگه داشته و من خانه را تخلیه کردم ،، نسبت به تحویل خانه و باز پرداخت پول رهن اقدام نمی کند و میگوید باید سقف خانه را تعمیر کنی
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام کارشناس رسمی دادگستری اعلام نظر نماید که زمان خسارت و علت مشکل چیست اگر مربوط به افول ساختمان است و شما در بوجود امدن ان نقشی نداشته باشید و بابت دو میلیون رسید داشته باشید علیه موجر طرح دعوی نمایید