مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از پرداخت دین بعد از اجراییه

با سلام و درود
اخیرا بنده محکوم به اجراییه ای مبنی بر پرداخت 200 میلیون تومان به شاکی شده ام در مرحله اول اعسار بنده جهت ادای دین رد شد گرچه بنده هیچ مال منقول و غیر منقولی ندارم ولی پلاک چند خودرو اقساطی بنامم میباشد که طی مبایعه نامه انها را قبلا به اشخاص مختلف فروخته ام خودرو ها در ید ایشان بوده و بیمه شده اند چند تایی از من با اعتراض ثالث وارد شده اند و بنامشان سند زده ام اکنون 6 خودرو ها باقی مانده هنوز در سیستم راهنمایی رانندگی بنام من می باشد پرونده اعسار به تجدید نظر ارسال گردیده گر چه من استشهادیه ای از افراد مالک گرفته ام که خودرو ها فقط اسمی بنام من می باشند خودروها در رهن شرکتند و من پس از پایان اقساط می توانم سند بزنم و در ضمن بیمه نامه ها و مبایعه نامه نیز ارسال گردیده ولی به احتمال زیاد انجا هم اعسارم رد می شود حال سوالات بنده از شما بزرگواران این است که :
1 اگر اعسار رد شود و نتوانم مبلغ را به خواهان بپردازم چه حکمی اجرا می گردد ؟ و اگر به دلیل عدم پرداخت حکم زندان صادر شد ایا انجا می توان اعسار دهم و بیرون بیایم و بصورت اقساط دین را بپردازم
2 ایا می توانم به قاضی اعلام نمایم حال که شما دلایل بنده به عنوان عدم مالکیت خودرو ها را قبول ندارید همین این خودرو ها را توقیف نمایید و به مزایده بگذارید و بدهی بنده را به خواهان بپردازید
با تشکر از راهنمایی های ارزنده تون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اعسار شما اگر پذیرش نشود جلب میگیرند و دوباره نمی توانید اعسار دهیدچون یک بار این کار را کرده اید و با توجه به اینکه خودرو ها توقیف است به مزایده گذاشته خواهد شد و از جلب شما خودداری می شود.