مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق به زوجه

باسلام
من وکالت در طلاق با حق توکیل که البته بلاعزل نیست به همسرم داده ام. 1- آیا میتواند به کمک وکیل بدون اطلاع من را در مقابل کار انجام شده قرار دهد یا اینکه ولو در مراحل آخر میتوانم جلوی طلاقش را بگیرم. 2- در چه مرحله ای دیگر نمیتوانم کاری کنم و او را عزل نمایم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام
از راهنمایی و مشاوره شما متشکرم!

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بله توسط وکیل میتواند باتوجه به وکالتنامه تنظیمی برای طلاق اقدام نماید . ولی اگر وکالتنامه شما بلاعزل نیست و حق عزل وکیل را داشته باشید هرچه سریعتر باید او را عزل نمایید .