مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت با ماشین سواری

سلام دو شب پیش داشتم میرفتم مغازه جاده اصلی یه ماشین که توقف کرده بود بدون زدن راهنما میخاستم دور بزنه که من بهش برخورد کردم
بنده گواهینامه و بیمه موتور ندارم آیا میتون. از راننده ماشین شکایت کنم برای گرفتن خسارت زخم های که برداشتم و و ترک خوردن دست هام و بی کار شدنم و شکستن موتور سیکلت

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
شکایت کنید و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که راننده ماشین مقصر باشد می توانید دیه و تمام خسارات خود را از راننده مقصر مطالبه کنید و صرفا به جهت رانندگی بدون گواهینامه مبلغ ناچیزی جریمه خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی اگر شما مقصر باشید و گواهینامه هم نداشته باشید دیه خسارات جانی به شما تعلق نخواهد گرفت
ولی اگر مقصر نباشید خسارات مالی وارده ، توسط بیمه خودرو ، پرداخت خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است