مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. خانم من و دختر ایشون از ازدواج قبلیشون درگیر یک مورد کلاهبرداری شدن که ایشون با تاسیس شرکت و عنوان مدیرعاملی از ایشون در گرفتن تسهیلات بانکی ایجاد حسابهای صوری امضای ضمانتنامه های بانکی استفاده کردن البته به غیر از همسر من چندین شرکت دیگه تاسیس شده که از افراد متعدد استفاده شده الان خانم من بیست روزه داخل زندانه از طرف وکیل حقوقی بانک ملی مستاصلیم راهی هست که ایشون به زندگی برگرده حساب حقوقی مادرش که مستمری بگیر بوده و فوت کرده باز شه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید وکیل دادگستری اختیار نمایید تا از ایشان دفاع کند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه کلاهبرداری مطرح شود و لازم است مدارک بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان شعبه دفاعیات مطرح شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده مطالعه شود تا پاسخ درست داده شود

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام توضیحات بیشتری نیاز هست تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

راه که باید عدم اطلاع و عدم سوء‌نیت ایشان اثبات شود راه موقت هم وثیقه بگذارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما دارای ابعاد مختلفی است حتما وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیاز به برسی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید وکیل بگیرید یا ضمانت نامه بگذارید موضوع تعیین تکلیف شود