مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

باسلام خدمت وکلای گرامی. بنده ملک مشاعی دارم با سهم 25٪سهم از 5سهم که دونبش هست و درب ورودی ساختمان از طرف بن بست 4متر هست و انتهای بن بست و بعد از ساختمان بنده یک زمین دیگر به متراژ ملک بنده وجود دارد با سهم 55٪سهم ایا صاحب این ملک حق این را دارد که به خاطر سهم بیشتر وسط کوچه بن بست که فقط به خاطر راه این دوقطعه انداخته شده و باید تا اخر ادامه پیدا کند را دیوار بکشد و به زمین خود اضافه کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ملک مشاع تا وقتی که شرکا در تقسیم یا نحوه اداره آن به توافق نرسند هیچکدام هیچ ارجعیتی نسبت به دیگری ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیاز هست برای پاسخ نقشه ها و اسناد بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا

شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ابدا حق ندارد و شما میتوانید بابت مزاحمت و تصرف اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد.
در صورت تصرف می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.
یا دا‌دخواست رفع تصرف عدوانی بدهید.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

طبق قانون هیچ کس حق انسداد معابر و کوچه را ندارد ، اگر این کوچه معبر میست و مشترک از زمین های شما ایجاد شده ، نظر به مشاعی بودن آن با هر میزان سهم نیز حق انسداد یا دیوار چینی وجود ندارد و تجاوز به حق است