مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بدون شماره شناسنامه و امضای خریدار

با سلام و خسته نباشید
پدر یکی از اشنایان سال 92 قطعه زمینی را به پسرش میفروشد ولی چون پسر راه دور بوده امضا ندارد و شماره شناسنامه پسر هم نوشته نشده فقط جای خالی گذاشتن که بعدا نوشته شود اما دیگر یادشان رفته
4 تا شاهد داره که بچه های دیگرش هستن
حالا میخواستم ببینم ایا این قولنامه ارزش قانونی دارد؟
فرزندان دیگر میتوانند شاهد بودن خود را انکار کنن
و ایا میشود پسر به عنوان خریدار الان امضا و شماره شناسنامه خود را اضافه کند؟
ضمن اینکه در این قولنانه نوشته شده این ملک تا زمان فوت فروشنده تحت تصرف ایشان قرار دارد خریدار تا زمان فوت فروشنده حق هیچگونه دخل و تصرف ندارد. الان پدر فوت شده و این اقا نگران هستن که سایر وراث منکر بشوند

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بگذارید اقای نگران خودش امرات مربوطه را پیگیری کند