مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من میوه فروش محله هستم و در حین فروش بودم سرم شلوغ شد وقتی که کارت مشتری می کشیدم نفری ک پشتم وایساده بود گفت من می کشم نگو اون کلاه بردار بوده کارت خود مشتری نداده کارت دیگه بهش داده و حساب شو خالی کرده مقصر کیه الان

پاسخ ها :

علی جعفری فرد

علی جعفری فرد :

شما باید ثابت کنید کسی دیگه این کار رو کرده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف شاید بتوانید بیگناهی خودتان را ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فردی که حساب را خالی کرده ولی متاسفانه فعلا از منظر قانون بعلت اینکه مسئول کارت خوان هستید شما مسئولیت دارید و باید اثبات کنید که این امر توسط فرد دیگری اتفاق افتاده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر تقصیر صاحب کارت خوان است ولی باید اثبات کنید فرد دیگری اقدام به کلاهبرداری کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود کلاهبردار مسئولیت خواهد داشت
ولی باید ادعای شما اثبات گردد و

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام در اثر کوتاهی شما این اتفاق افتاده و مقصر هستید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت اثبات ، شما مسئولیتی ندارید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت اثبات انجام عمل مزبور توسط شخص ثالث تبریه می گردید توصیه میگردد با عودت وجه واریزی به حسابتان رضایت مشتری را جلب نمایید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام اگر شخص مشتری کارت را بدون اطلاع شما به اون شخص داده کاری به شما ندارد و در غیراینصورت شماهم به همراه اون شخص مقصر هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاکی چه دلایلی برای اثبات گفته هایش دارد ؟

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شما کارت را به ایشان داده‌اید مقصر هستید و آن شخص کلاهبردار محسوب میشود

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

شما باید دقت میکردید لذا ضامن هستید. البته اگر عدم سوء نیت اثبات بشه دادگاه تخفیف میده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مسئولیتی متوجه شما نیست اگه از کارتخوان شما برداشت نشده چون ایشان کارت مشتری شما را برده لذا برداشت آن از طریق کارتخوان شما نبوده و فعل مباشر یعنی همان سارق کارت ملاک است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید به استناد شهود و بازبینی دوربینها و‌...

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام با توجه به اینکه شما مسئول مغازه بوده و دستگاه کارت خوان برای مغازه شما استفاده شده است ، شما مسئولیت دارید و باید اثبات کنید که این امر توسط فرد دیگری اتفاق افتاده و شما هیچگونه اطلاعاتی نداشتید

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

سلام شما باید اثبات کنید که مقصر نیستید. بهتره که در این زمینه وکیل یگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا شما مظنون می باشید و می بایست از خود رفع اتهام کنید جزئیات نیاز به بررسی دارد چرا که کارها اصولا رنگ های متفاوتی دارد

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
در ظاهر امر شما بی گناه هستید ولی باید تحقیقات دادسرا کامل شود.صورت سوال حکایت از بی گناهی شما دارد ولی باید با دادسرا و شاکی همکاری داشته باشید

یک وکیل :

درود:
کسی مجرم است که کارت را در دستگاه کشیده و کارت را به مشتری عودت دهد.البته اگرعلیه شما اقامه دعوی گردد،باشهود و دفاعیه ای محکم میتوانیدتبرئه شوید.
مؤیدباشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما مسول کارتخوان بودید ولی از باب کیفری بایذ سؤ نیت شما احراز شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فردی که حساب را خالی کرده ولی متاسفانه فعلا از منظر قانون بعلت اینکه مسئول کارت خوان هستید شما مسئولیت دارید و باید اثبات کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید