مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
پدر بنده سال 1350 یک ملک متعلق به عموی بنده رو خریداری میکنه به صورت قولنامه اما سند رو انتقال نمیده پدرم سال 74 فوت کرده و ما امسال متوجه این معامله شدیم و به صورت اتفاقی قولنامه رو پیدا کردیم و پس از پیگیری متوجه شدیم سال 72 سند این ملک به اسم پسر عمو بنده انتقال یافته عمو بنده سال 73 فوت نموده و در زمان فوت 90 سال سن داشته ایا ما میتوانیم بر علیه پسر عموم شکایت کنیم و دادخواست ابطال سند کنیم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود ممکن است طرح دعوی کیفری نیز جواب دهد باید بررسی کنیم

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بله تحت عنوان انتقال مال غیر شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید بر اساس مبایعه‌نامه سال 50ابطال سند رسمی پسر عمو را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات می توانید اقدام کنید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام بله میتوانید شکایت انتقال مال غیر را مطرح نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله می توانید برای ابطال سند پسر عمو اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان انتقال مال غیر شکایت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

انتقال مال غیر شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به اینکه قراداد شما عادی میباشد ابتدائا میبایست مالکیت شما بر دادگاه ثابت گردد و این مطلب مستلزم این نکته میباشد که چنانچه ملک مذکوردارای سابقه ثبتی بوده باشد باید دادخواست احراز وقوع عقد بیع را مطرح نموده و چنانچه سابقه ثبتی نداشته باشد دادخواست اثبات مالکیت را به استناد قولنامه مقدم مطرح نمایید ، با تایید مالکیت شما توسط دادگاه ابطال قرارداد موخر و همچنین ابطال سند مالکیت را درخواست نمایید ، لازم به ذکر است تمامی این موارد در یک دادخواست قابل اعمال میباشد و بهتر است در یک دادخواست انجام شود

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر مبایعه نامه واقعی باشه و امضاهای آن صحیح و منتسب به پدر و عموی شما باشه می تونید دعوی احراز مالکیت و ابطال سند انتقال رو اقامه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام شما می توانید با استناد به مبایعه نامه تنظیمی میان پدر و عموی شما، در خصوص ابطال نقل و انتقالات بعدی و سند تنظیمی اقدام و در ضمن یا پس از آن الزام ورثۀ عموی خود به تنظیم سند رسمی را از دادگاه درخواست نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست تقاضای تنفیذ قولنامه و اثبات‌ مالکیت بدهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله می توانید .
قرارداد نیاز به بررسی دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید

و سپس شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

بله موضوع قابل پیگیری است و میتوانید علیه وراث عموی تان طرح دعوی کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، دادخواست ابطال سند دهید .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما کاربر محترم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت کلیه ورثه عموی خود مطرح نماید