مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

باسلام خسته نباشین من یه نفرونفهمیدم زدم دستش شکست و دردادگاه محکوم به 40میلیون دیه شدم و اونو قسط بندی کردم یه خودروسایپا هم دارم به نام خودمه بااون خرجمودرمیارم وشاکی الان اعتراض کرده وگفته متهم ماشین داره و....پیش پرداختم نبود الان تجدیدنظر قسط بندی روقبول میکنه یا نه ممنون میشم ازراهنماییتون بدجور کلافم لطفا راهنماییم کنین ?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی ندارید میتوانید تقاضای تقسیط دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، وسیله کار جز مستثنیات محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست شما باید با ارائه دلایل و مستندات اثبات نمایید که خودرو سایپا ، وسیله امرار معاش شما است و شغل دیگری ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
مستثنیات دین قابل توقیف نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودرو وسیله امرار معاش شما باشد و مدارک ارائه دهید مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ماشین وسیله امرار معاش شما است و شغل دیگری ندارید توقیف نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودرو مذبور جزو مستثنیات دین است و در صورت توقیف می توانید آن را رفع توقیف کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا اگر یک خودرو داشته باشید در دسته مستثنیات حساب میشود اگر با آن کار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خودرو جزو مستثنیات دین نمی باشد مگر آنکه اثبات کنید با آن کار انجام میدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای صدو حکم اعسار باید به دادگاه صادر کننده حکم بدوی دادخواست اعسار بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اعسار خود را اثبات کنید
خودرو از مستثنیات دین نیست مگر ثابت کنید تنها وسیله معاش شماست مثلا با آن در اسنپ یا آژانس کار می کنید( با ارائه مدرک)

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ماشین جزء مستثنیات دین نیست و طرف شما می تواند ماشین را توقیف کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو جزء مستثنیات دین است فلذا قابل توقیف نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا نباید پذیرفته شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعسار به تقسيط امري قانوني است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وسیله نقلیه امرار معاش شما باشد میپذیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چون ماشین بنام دارید احتمال رد شدن اعسار شما بطور کلی هستش یعنی اینکه همه رو یکجا پرداخت کنید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

وسیله کار جز مستثنیات محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، ادله خود مبنی بر اینکه خودرو وسیله کار و امرارمعاش شماست را به دادگاه ارائه دهید .در صورت اثبات رأی بدوی تأیید میشود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگه وسیله به عنوان امرا معاش باشه مشکلی نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر ثابت کنید خودروی شما وسیله کار و امرار معاش شماست توقیف نمی گردد می توانیدتقاضای اعسار و تقسیط بدهی نمایید معمولا در مرحله تجدیدنظر مبلغ اقساط کمتر می شوددر مرحله تجدیدنظر مبلغ اقساط کمتر می شود

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اعسار از پرداخت محکوم به در جرایم عمدي پذیرفته نیست

یک وکیل

اگر خودرو تنها وسیله امرار معاش شما باشد مستثنيات دین شناخته خواهد شد