مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سوی خانمم و بیکاری خودم

با سلام من مدتی هست که بیکارم و دارم از بیمه بیکاری استفاده میکنم ،و یک خونه قولنامه ای به متراژ 71 متر با مشاعات دارم یعنی مفید 65 متر،همچنین بنده دارای پراید مدل 90 هستم و گاهی اوقات در اسنپ شبها کار میکنم ،میخوام بدونم ایشون باتوجه به بیمه بیکاری من و نداشتن کار من،میتونه منو برای مطالبه 14 عدد سکه به زندان بیاندازه یا نه؟؟درصورتی که من فقط یه خونه و ماشین درحد دارم ،و حتی نمیتونم پیش پرداخت مهریرو بدم فقط میتونم قسطیش کنم،اگر قاضی قبول کنه شرایطمو حکمم چیه توروخدا راهنماییم کنه و ایا میتونه حساب یارانمو که فقط برای خودم هست یعنی برای ایشون دست پدر مادرشون هست و فقط برای منو ببندن؟بنده بیکار و تقاضای اعسار دارم میخوام بدونم میتونم من تعیین کنم که چه مقدار به ایشون بپردازم ویا قاضی حکمو برچه اساسی میده وباتوجه به مخارج بالای زندگی و افراد تحت تکلفم(مادرم) نمیتونم ماهی یک سکه یا هر 3 ماهی یک سکه بدم،و سوال اخر این که من ایشونو طلاق ندهم تکلیف چیست باتوجه به پیگیری ایشان برای اخذ مهریه،ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دادخواست اعسار و تعدیل در تقسیط دهید قاضی بر اساس شرایط اقتصادی شما قسط بندی میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برایی مهریه دادخواست اعسار بدهید قاضی با توجه به شرایط مالی شما تصمیم میگیرد شما میتوانید ایشان را طلاق ندهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با توجه به درامد و هزینه زندگی شما فسط بندی میکنه مثلا هر شش مه یک سکه و مهریه ربطی به طلاق نداره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خودرو جز مستثنیات محسوب نمیشود و خودرو شما توقیف خواهد شد مگر شما اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش شما است

بعد از محکومیت ، شما باید دادخواست اعسار مطرح نمایید و اعلام نمایید که بیکار هستید و بیمه بیکاری دریافت می نمایید و دادگاه با توجه به شرایط مالی شما ، پیش قسط و اقساط ماهیانه را تعیین خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر ماشین داشته باشید ماشین بابت مهریه قابل توقیف است و چون از بیمه بیکاری استفاده می کنید نمی توانید مدعی شوید که آیند کار می کنید.
اگر ماشین را انتقال دهید قابل توقیف نیست.
بعد از صدور حکم قطعی مهریه و صدور اجرائیه از اجرای احکام دادگاه سی روز فرصت دارید دادخواست اعسار بدهید که اگر اموالی نداشته باشید و با توجه به اینکه بیمه بیکاری دریافت می کنید معمولاً سالی یک سکه تعیین می شود و مشکلی پیش نمیاد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مهریه دین است که باید پرداخت شود و ارتباطی با طلاق ندارد ، میزان اقساط تعیین شده بستگی به درآمد شما دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به موقع دادخواست اعسار بدهید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام.طلاق ربطی به مهریه نداره. مهریه رو قسط بندی میکنند بر طبق وضعیت در آمد شما که قانون تشخیص میده .ماشین تون رو هم باید اثبات کنید امرار معاش تون هست که توقیف نشه .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعسار شما بر اساس شرایط خاص زندکی شما پذیرفته میشود و تقسیط میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که ثابت شود شما درآمد کافی ندارید حکم اعسار شما صادر می شود با توجه به وضعیت تورم اقتصادی حاکم بر جامعه و همچنین افزایش قیمت سکه معمولاً قضات محترم برای هر سال یک عدد سکه در نظر می گیرند مرد که با احتساب قیمت سکه تقریبا ماهیانه 2 میلیون تومان بابت مهریه شما می بایست پرداخت نمایید و در خصوص موضوع مبلغ پیش پرداخت این مسئله با توجه به وضعیت و تمکن مالی شما محاسبه می گردد نگران زندان نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید خودرو جزو مستثنیات دین نیست مگر اینکه شخص اثبات نماید که با آن  معاش خود را انجام می دهد در آن صورت جزو مستثنیات دین محسوب می‌شود اما شما می‌توانید داد خواست اعسار بدهد بدهید و اثبات نمایید که شاغل نبوده و شغلی ندارید مستحضر باشید در انتها دادگاه با توجه به تمام مسائل مالی شما رای صادر می نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند.شما باید اعسار خود را ثابت کنید در صورت قبول اعسار تقسیط طبق نظر قاضی با توجه به شرایط مالی و درامد شما صورت میگیرد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

باسلام ، دادنامه ی اعسار با توجه به شرایط و توان اقتصادی شما صادر خواهد شد . یعنی دادگاه پس از بررسی وضعیت مالی شما ، تشخیص خواهد داد که شما توان پرداخت چه میزان از مهریه را به عنوان پیش پرداخت و همچنین امکان پرداخت اقساط مقرر را در چه فاصله ی زمانی دارید .

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادخواست اعسار بدهید دادگاه با توجه به شرایط مالی شما تقسیط می کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه سوال ها پاسخش بلی است دادخواست اعسار بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین اقساط با توجه به اوضاع و احوال مالی شما تعیین می گردد خودتان نیز می توانید پیشنهاد مقدار و مدت اقساط را در لایحه بنویسید . اگر اقساط معوق داشته باشید احتمال جلب وجود دارد
برای اخذ پاسخ سایر سوالاتتان تماس بگیرید .

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در صورت صدور رأی مهریه با ارائه مدارک بیکاری و اینکه با ماشین در اسنپ کار میکنید مانع توقیف خودرو شوید و منزل مسکونی بابت مهریه توقیف نمیشود، سپس دادخواست اعسار مطرح کنید مدارک را ارائه دهید ،قاضی بر اساس توانایی مالی شما حکم تقسیط صادر خواهد کرد ، چنانچه شما همسر خود را طلاق ندهید و همسر شما حاضر به تمکین باشد میبایست ماهیانه طبق نظر کارشناس نفقه وی را پرداخت کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تقاضای اعسار دهید و دادگاه با توجه به شرایط زندگی چکار شما مقدار تقسیط را مشخص مکنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

قاضی می تواند بر اساس کارشناسی و اسناد و شواهد موجود میزان را تعیین می کند

مهریه دین است ارتباطی به طلاق ندارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید اعسار دهید. میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صور مهرقه باید پرداخت گردد. خودرو جز مستثنیات محسوب نمیشود وتوقیف خواهد شد مگر شما اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست اعسار و تقسیط بدهید ماشین قابل توقیف است مگر آنکه آن را قبل از محکومیت به دیگری منتقل نمایید با توجه به وضع معیشت و امرار معاش شما تقسیط خواهد شد طلاق ارتباطی با مهریه ندارد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ماشین و یارانه توقيف میشه اعسار هم براساس شرايط مالی ، طلاق ارتباطي به حقوق مالی همسرت ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خودرو جز مستثنیات محسوب نمی شود و خودرو شما توقیف خواهد شد

مگر اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش شما است

بعد از محکومیت ، دادخواست اعسار مطرح نمایید و اعلام نمایید که بیکار هستید و

عدم بضاعت مالی خودتان را در دادگاه اثبات نمایید و دادگاه با توجه به شرایط مالی شما ، اقساط

ماهیانه را تعیین خواهد کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مهریه را قاعدتا باید پرداخت نمایید و در مورد طلاق هم حق طلاق با مرد است و البته باید شرایط زندگی مساعد رو هم فراهم نمایید در غیر اینصورت زوجه با استناد به عسر و حرج اقدام به درخواست طلاق نماید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام معمولا حساب یارانه بسته نمیشود. با استفاده از شهادت شهود میتوانید اعسار خود را ثابت کنید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

شما دادخواست اعسار بدهید وشرایط مالی و اقتصادی خود را به دادگاه توضیح دهید ودادگاه متناسب با وضعیت شما اقساطی را تعیین میکند