مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام و خسته نباشید .
بنده همسرم حدود یک سال هست منزل رو ترک کرده بدون هیچ دلیل موجه و مهرشو ب اجرا گذاشته.
ایشون قبل ازدواج با من رابطه نامشروع داشته ک من بی اطلاع بودم .
و از سادگی بنده استفاده کرده و عادت ماهانه خودش رو به عنوان خونریزی پرده بکارد ب من نشون دادن .
و بعد دوسال متوجه شدم خواهر بزرگش از خونه همسرش فرار کرده و با پسر جوانی صیغه شده و درحال زندگی هستن .7ماه پیش همین اتفاق برای خواهر دوم هم افتاد .
پیگیرم کارهای دادگاه بودم ک متوجه رابطه نامشروع قبل ازدواجمون شدم و تو کلانتری پرونده دارن ک پدرشون رضایت داده تا کسی متوجه جریان نشه .
با این وضعیت ب همسر خودم هم شک دارم چون تو زمان تمکینش خیلی وقتی منو پس میزد و میگفت سرد مزاج هستم. لطفا راهنمایم کنید.
سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر چنین ادعایی در حال حاضر نتيجه ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلیل و مدرک دارد .
و در کل تاثیری بر دریافت یا عدم دریافت مهریه زوجه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است این گونه موارد ابتدا به مشاورین خانواده ارجاع شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رابطه نامشروع ایشان قبل از ازدواج موجب طرح شکایت شما علیه وی نمیشود ولیکن اگردر حال حاضر رابطه نامشروع دارند ودلایلی بر تحقق این امر است قابل شکایت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به ادله قوی هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با ادله قوی و اثبات آن متوانید از ایشان شکایت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

طرع دعوی و اثبات ادعا در این خصوص نیاز دلایل و مدارک کافی و قابل استناد می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از وکلای محترم مشاوره حضوری بگیرید سایت عمومی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات رابطه نامشروع و عدم پرده بکارت خیلی سخت است بنا براین برای حفط آبروی خودت هم که شده چیزی در مرجع قضایی مطرح نکن بلکه به خودش بگو و به نحوی ازش اقرار به ابرا مهریه بگیر بعد طلاقش بده بره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرف شک و تردید نمی تواند موضوعی را اثبات نماید و با فرض اثبات هم مبنای حقوقی برای آن متصور نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تمام مواردی که مطرح شده است از نظر قانونی دلیل و مدرک محسوب نمی شود و هیچ چیزی را اثبات نمی کند در خصوص همسر خودتان بهتر است از این افکار دوری کنید و به زندگی خودت با ایشان ادامه دهید این موارد در هیچ یک از پرونده های شما قابلیت استناد ندارد در صورتی که اطلاعات دیگری دارید از نظر قانونی ارزش استناد داشته باشد ارائه نمایید راهنمایی کامل تری انجام شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت رابطه نامشروع باید ادله داشته باشید.همچنین برای فریب در ازدواج امکان شکایت هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما فقط شرح ما بغل داشتید سوال خود را مطرح کردید که الان چه درخواستی دارید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به یررسی مدارک و دلایل وجود دارد میتوانید شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در هر صورت بايد مهريه و حقوقات مالي زوجه پرداخت شود
در صورت عدم تفاهم طلاق دهيد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کنکاش در این گونه مسائل قبل از ازدواج هم از لحاظ قانونی اثر ندارد و اثبات آن محملی ندارد هم از لحاظ شرعی گناه است شک تا یقین فاصله بی نهایت دارد لطفا شک را از خود دور نمایید . خداوند ستار عیوب است . انشاالله همه بی گناه هستند اصل بر برائت است مگر خلافش ثابت شرعی و قانونی اثابت شود . تشکر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به صرف شک و کنار هم گذاشتن چند اتفاق نمی توانید ادعای وجود رابطه نامشروع همسرتان را داشته باشید و برای اثبات این ادعا باید بدوا دلایل قانع کننده و محکمه پسند تری ارائه نمایید ، در غیر این صورت همسرتان می توانند تحت عنوان افترا و هتک حیثیت از شما شکایت کنند