مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

با سلام اینجانب عرفانی سه ماه پیش یک واحد مسکونی مهر را خریداری کردم ولی بدلیل منع بانک برای دریافت مجدد وام بناچار همسرم را بعنوان خریدار معرفی کردم و سند پنج برگی واحد در دفترخانه بنام همسرم صادر شد. سوال* چطور میتوانم حق هرگونه دخل و تصرف (خرید و فروش یا اجاره و اشغال ...) را تا زنده بودنم از همسرم سلب نمایم. سپاس از شما?

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یا در هنگام صلح و سازش مجدداً خانه بهنام خود کنید یا از ایشان بخواهید منافع اونجا را در حق شما صلح عمرا به نمایند با سلب حق نقل و انتقال تا مدت عمر شما