مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف مرد

سلام وقت بخیر من 4 ماه پیش بدون هیچ دلیلی همسرم منو به خونه پدرم اورد و بلافاصله دادخواست طلاق دادن تو دادگاه هم همه حق و حقوقات من مشخص شد و چند روز بعد جلسه دادگاه حکم دادگاه اومد ولی همسرم به بنده پیام دادن که من هیچی ندارم حتی در حد قسط بندی هم نمیتونم پولی بهت بدم خودشون چیزی به اسمشون نیست ولی پدرشون ثروتمند هستن. دادگاه هم سه ماه بهشون فرصت داده که حقوقاتم پرداخت کنند و طلاقم بدهند اگر این سه ماه نتونند حقوقاتم بدهند و گواهی عدم سازش اعتبارش ساقط بشه بعد از ان تکلیف من چیه آیا باید تمکین بزنند یا باز از اول دادخواست طلاق بدهند؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است که هم اکنون نیز شما یک از اظهارنامه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید برای یک بار گواهی عدم سازش را از طریق دادگاه تمدید کنید