مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری الکترونیک

بنده چند هفته قبل در اینترنت آشنا شدم که ابزار فروخته و به صورت پستی ارسال می کرد، قرار شد فرد مذکور جنس را ارسال کرده و بعد از فاکتورها و رسید پستی ارسال عکس تهیه کرده و ارسال نماید و در عوض بنده هزینه ی کالا را واریز کنم که این کار انجام شد و بنده بعد از مشاهده عکس فاکتور فروش که دارای مهر رسمی و دارای کد بود و رسید پستی ممهور به مهرپست با همان سبک و سیاق ارسال شد پول را واریز کردم به شماره ی کارتی در یک استان دیگر کشور، ولی بعد از چند روز متوجه شدم وی کلاهبردار است به این صورت که کالا را تحویل پست داده برای ارسال و بعد از گرفتن رسید پستی از آن عکس تهیه کرده و سپس ارسال را لغو کرده است و این کار را برای فریب بنده انجام داده است و اکنون وی پول بنده را پس نمی دهد و از ارسال جنس نیز خوداری می کند، حال بنده باید از کجا و به چه صورت این مورد کلاهبرداری را پیگیری نمایم؟

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.شکایت کلاهبرداری اینترنتی کنید ازطریق پلیس فتا کارتون پیگیری میشه