مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص ثالث

با سلام
بنده چکی به شخصی در قبال قراردادی دادم ولی طرف کار من را انجام نداد و من چک را پاس نکردم (این چک به نام من نیست)
درخواست استرداد لاشه چک نمودم و قاضی رای بهم داد
ولی قبل از آن شخص ثالثی که چک به اون خرج شده بود از فرد صادر کننده چک شکایت کرد و ایشون محکوم به پرداخت مبلغ و خسارت تاخیر شده ام و آن شخص اجراییه هم گرفته.
آیا من میتوانم به عنوان شخص ثالث به رای اعتراض کنم و به نظر دادگاه خودم مبنی بر استرداد لاشه چک به من تاکید کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام استرداد لاشه چک مطرح کنید و تعهد قراردادی