مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

باسلام
بنده در سال 99 زمینی را خریداری کردم به مبلغ 35 میلیون و قولنامه را در منزل فروشنده تنظیم کردم با دو نفر شاهد و بعد از مدت 2ماه زمین فوق راه بنگاه دار مشتری پیدا کرد و فروختم به مبلغ 125 میلیون تومان و خریدار بعد از مدت 3سال از بنده شاکی شده که زمین فوق وجود ندارد و دادگاه کارشناس فرستاده و خریدار میگوید باید به نرخ روز جوابگو باشم
الان من هم میتوانم از فروشنده شاکی شوم و به نرخ روز جوابگوی من باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
شما نیز می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید.