مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام خدمت اساتید محترم بنده راننده اسنپ هستم پنج شنبه مورخه 1402/5/26 یک خانم 52 ساله مسافر بنده بودن،در حین رانندگی یک دستگاه کامیونت اداره پست از پشت به پراید بنده زدند که منجر به خسارت به ماشین بنده شدند،و خانمی که مسافر بنده بودند گفتند که سرم درد میکنه،زنگ زدیم اورژانس اومد و ایشان را به بیمارستان منتقل نمودند،افسر راهنمایی رانندگی هم مقصر ماشین اداره پست را اعلام کردند،از آن طرف هم کلانتری هم بعلت جرحی بودن ماشین بنده را به پارکینگ منتقل کردند،بنده شب با خانمی که اورژانس منتقل شدن تماس گرفتم و جویای حال ایشان شدم گفتن که عکس از سر و سونوگرافی گرفتن گفتند مشکلی نداری و مرخص شدم،دوباره فردا تماس گرفتم بابت رضایت که گفتن من الان تهران نیستم و آمدم اصفهان و اما سرم درد میکنه و بدنم درد میکنه و باید برم دوباره پیش پزشک و هزینه تمام اینها و اسنپ گرفتن تا بیمارستان و پول ویزیت به عهده شماست،میخواستم اگر امکانش هست بپرسم که تمام این هزینه ها رو بنده باید تقابل کنم یا راننده که مقصر هست یا اینکه از طرف پزشک قانونی اقدام نکردن نباید هزینه ای رو پرداخت کنیم،واینکه برای ترخیص خودروی خود(پراید) نیاز به رضایت این خانم هست یا اینکه اورژانس پس از آزمایشات و عکسبرداری گفتن مشکلی نداری نیازی نیست و میتوانم خودروی خود را ترخیص کنم با توجه به اینکه منبع درآمد بنده هم از طریق اسنپ و همین خودرو است.
ببخشید متن طولانی شد،
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
بر عهده راننده مقصر است

با توجه به ایجاد حادثه جرحی ،
باید پرونده در مرجع قضایی بررسی گردد و سپس شما باید به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید