مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

پدر من متولد 1333 هست و راننده تاکسی که هیچ وقت سرکار هم نمیره همش خونه است و خرجش رو ما بچه ها میدیم ولی همش داره ابروریزی میکنه جلوی در و همسایه بطور مثال یک اقایی اومده خونه ماهواره برای پدر و مادرم نصب کرده و من پول بهش پرداخت کردم چند روز بعد پدرم به اون اقای زنگ زده کشوندتش خونه و به زور یه بخشی از پولو از اون اقای گرفته حتی به پلیس 110 زنگ زده که الان باید پولو بریزی و اون اقا هم پولو به حساب پدرم واریز کرده در صورتی که اون پرداخت اصلا نکرده بود.
همش میخواد از ما به هربهونه ای پول بگیره و اعصاب ما رو خورد کنه واقعا نمیدونم باهاش باید چیکارکنم؟ چطوری میتونم ازش شکایت کنم که صلب اسایش از ما کرده؟ دیگه ازش خسته شدم
اگه سراغی ازشون نگیرم میترسم همه وسایل خونه رو بفروشن بخورن
واقعا راهی وجود نداره بتونم شکایت کنم ازش حداقل بترسه اروم بشینه خونه؟

پاسخ ها :

اذیت و آزار توسط پدر شکایت از پدر