مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام بنده 4ماه پیش یه خودرو خریدم هنوز پلاک و سند قطعی نزدم قولنامه هم دارم که بدون رنگ بودن ماشین رو نوشتن سند ها هم پیش منه بعد 4ماه با نظریه کارشناس رسمی دادگستری متوجه شده ام سقف خودرو تعویض کاپوت و دو گیرگیر جلو تعویض کلافی پایه های طرفین دست کاری و جوش کاری شده اند ایا بنده طبق ماده 422 خیار عیب میتونم معامله رو فسخ کنم؟ یا فقط میتونم ارش بگیرم یعنی ضرر زیان بگیرم ؟ البته من فسخ معامله میخوام

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابمحض اطلاع از عیوب باید اعلام فسخ تان را ازطریق اظهارنامه به ایشان اعلام کنید وبعدازابلاغ دردادگاه هم دعوای تاییدفسخ را ارایه کنید باجلب نظرکارشناسی اگرگزارش تامین دلیل دارید پیوست دادخواست کنید