مشاوره حقوقی رایگان - چک ثمن معامله خودرو

سلام من النود تصادفی دارم که به قیمت 430 تومن ازم میخوان ولی میگه 130 نقد میدم 150 تومن یک فقره چک 15 روزه و 150 تومن هم یک فقره چک 30 روزه میگه فقط قولنامه بنویسیم و بعد از پاس شدن چکها سند میزنیم آیا این کار درسته ؟ من به خاطر چکهای اون میخوام چک بنویسم چطوری قولنامه بنویسم که گیر نکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ذکر شود در صورت عدم پاسخ نشدن هر یک از چک ها معامله منفسخ است