مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت

سلام
چند روز پیش با یک ماشین دولتی تصادف کردم مقصر ایشون بود کارشناس تصادف امد چون مدارکمو کامل نبود رفتیم پاسگاه کروکی بکشیم که جلوی افسر گفت توافق کنیم بیمه نریم هزینه رو میدم ماشین رو گذاشتم صافکاری اما بعد اتمام کار هزینه رو پرداخت نمیکنه الان چیکار باید کنم؟ کارت ماشین و گواهینامه اش هم دست من هست

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

ابتدا در خصوص میزان خسارت تامین دلیل کنید و سپس از طریق دادگاه مطالبه ی خسارت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابندا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام خسارات و افت قیمت خودرو تعیین گردد
و بعد دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید و