مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به شعبع اجرای مدنی واصل شد

با سلام یک پرونده حقوقی داشتم که محکوم شدم دادخواست اعسار دادم به من ابلاغ شد که شهود ببرم چون بیرون از شهر بودم نتونستم برم بعد ابلاغ اومد که رد شده اعسارم و اعتراض گذاشتم و جواب اعتراض نیومده بهم ابلاغ شد که پرونده شما به اجرای احکام مدنی واصل شده یعنی چی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مجدد اعسار دهید اگر به لحاظ عدم معرفی شهود قطعی رد شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرداخت نمایید و الا جلب خواهید شد می‌توانید درخواست مجدد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دادگاه محترم تجدید نظر مراجعه نمایید