مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت و دریافت ثمن معامله توسط شخص ثالث

در قراردادی ثمن معامله از حساب حقیقی حسابدار شرکت پرداخت شده
دریافت کننده وجه نیز شخصی بوده که توسط طرف دوم قرارداد معرفی شده (یعنی در اصطلاح حقوقی عمل حواله انجام گرفته است)

نامی از پرداخت و دریافت کننده در مفاد قرارداد ذکر نشده و امضاها و ... بین دو طرف اصلی قرارداد بوده ولی پرداخت و دریافت را اشخاص دیگری انجام داده اند و این توافق برای نحوه انتقال وجه ثمن معامله (با ذکر نام اشخصاص ثالث) در متن قرارداد ذکر شده و به امضای دو طرف و شهود رسیده است.

نقل و انتقال بدون مشکل انجام شده.

اکنون پس از چند ماه از یکی از طرفین قرارداد تخلفی سر زده و به مفاد قرارداد عمل نکردن و پرداخت کننده وجه با ثبت شکایت حقوقی درخواست عودت وجه توسط شخص ثالثی را داده که پول به حساب ایشان واریز شده در حالی که این شخص توسط یکی از طرفین قرارداد معرفی شده و صرفا پول را در برابر طلبی که از یکی از طرفین قرارداد داشته گرفته و در این قرارداد ذینفع نیست و دخالتی نداشته

تکلیف اون شخص ثالث که مبلغ رو به حسابش زدن چی هست؟ ایا مسئولیتی شامل ایشان میشود؟ و اصلا طرح چنین شکایتی از ایشان صحیح هست در حالی که طرفین قرارداد اشخاص دیگری هستند؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نیازمند بررسی‌های بیشتر و رؤیت مدارک و اسناد و توجه به اقاریر است