مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ممنوع الخروجی زوجه

باعرض سلام
امکان ممنوع الخروجی زوجه توسط زوج ساکن خارج از کشوروجوددارد؟
همسرمن بعدازازدواج واخذاقامت باتوجه به امتیار ازدواج با همسردارای اقامت خارج از کشور ، به ایران برگشته ومهریه را اجرا ومن را ممنوع الخروج نموده است. لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی برای ممنوع الخروجی ایشان میتوان انجام داد؟جهت اینکار باید حتما زوج در ایران حضورداشته باشد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شما در ایران یافت شوید خروج شما میبایست مجددا اجازه داده شود، ولی منعی برای خروج زوجه نیست