مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای بیرون کردن پسری که اذیت می‌کند

باسلام بنده یک پسر 18 ساله دارم حرف به گوش خانواده نمیده شبها خونه نمیاد چند بار خواستم بیرونش کنم از خانه نمی‌رود نمی‌خواهم به زور متوسل شوم راه قانونی و شکایت چیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بدوا به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید و در عیر این صورت میتوانید در دادسرا شکایت کنید.