مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار مهریه و حکم به اعلام ورشکستگی

سلام ممنون از لطف شما
من دادخواست طلاق دادم قاضی حکم قطعی طلاق را منوط به مشخص شدن تکلیف مهریه کرد اعسار دادم
قاضی اعسار رد و منو تاجر معرفی کرد که می‌بایست دادخواست ورشکستگی بدم
آیا ممکنه حکم ورشکستگی من رد بشه چون دفتر ندارم
تکلیف چی میشه اگر هم اعسار رد بشه هم ورشکستگی

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

باید مهریه را یکجا پرداخت و طلاق را ثبت کنید مگر زوجه به تقسیط یا دریافت بعدی مهریه راضی شود