مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

باسلام دوستم به من گفت پانصد میلیون بده و10روزه برمیگردونم و خواست پول رو به حساب یک شخصی دیگر واریز کنم ومنم در چهار نوبت اما در یک روز همه رو واریز کردم به حساب اون شخص و الان دوستم یک سال هست متواری شده وبه اون طرف هم تماس گرفتم که پول زدم حسابت اشتباهی وبرگردون که با فحش و ناسزا قطع کردلطفا راهنمایی کنید با چه عنوان میتونم به پولم از این آقا که به حسابش واریز کردم برسم؟ هرچند کلاهبرداری هم میشه گفت چون دوستم من رو فریب داده وگفته بزن به حساب اون نفر.رسیدهای بانکی هم موجود است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه وجه به انضمام خسارات دادرسی به استناد فیش‌های واریزی به طرفیت صاحب حساب کارت مقصد را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به طرفبت هر دو طرف دادخواست مطالبه وجه دهید