مشاوره حقوقی رایگان - عدم تشکیل پرونده تصادف در بیمه

خردادماه 402 با یه موتور سیکلت تصادف کرده ومقصر شناخته شدم درابتدا مصدوم حادثه شکایت نکرد ومن وقتی برای اصالت بیمه نامه به دفتر بیمه مراجعه کردم عدم درخواست ثبت پرونده را امضا وانگشت زدم بعداز 6ماه که برام ابلاغیه اومد متوجه شدم که به پزشکی قانونی مراجعه کرده ومن هم موضوع ثبت پرونده را فراموش کردم 21 فرودین 403 جلسه دادگاه تشکیل شد و مبلغ 160 میلیون دیه به مصدوم تعلق گرفته الان که برای دریافت خسارت به بیمه مراجعه کرده ام به من گفتند که شما پرونده ثبت نکردی شما باید لااقل قبل از شروع سال 403 پرونده راثبت می کردید الان تکلیف چی هست ضمن اینکه من واقعا توان پرداخت 160 میلیون را ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به سلسله مراتب بیمه و قسمت حقوقی شرکت بیمه مربوطه مراجعه کنید