مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه

ملکی فروخته ام در سال401به مبلغ29میلیاردتومان یکسال ونیم دیگه کل مبلغ راچک داده ولی در قرارداد14میلیارد نوشتیم 15میلیارد دیگه اش به خاطرافزایش قیمت وپرداخت طولانی در قرارداد نیامده چک جدا داده چطور میتونم 15میلیاردی که در قرارداد نیامده ثابت کنم حتی کارشناس هم 401 به مبلغ29میلیارد براورد کرده

پاسخ ها :

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

قرارداد شما باید ملاحظه شود. ثمن معامله را اگر 14 میلیارد نوشتید ملاک 14 میلیارد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است
وفق آن باید تصمیم گیری شود