مشاوره حقوقی رایگان - میانجی گری

سلام خسته نباشید
شخصی با قصد میانجیگری، وارد دعوایی شده و برای جدا کردن طرفین دعوا، یکی از آن‌ها رو با چوب زده و در پرونده یک درصد کبودی درج شده.
به نظرتون قاضی چه حکمی میده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مشارکت در نزاع جمعی نباشد اصولا جزای نقدی و تادیه دیه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه با چه نیتی وارد دعوی شده اصلا مهم نیست و در پروسه دادگاه اهمی ندارد یک درصد دیه به طرف مجروح تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دیه آسیب دیده پرداخت گردد
و با توجه به موضوع پرونده ، ممکن است قاصی حکم مجازات حبس صادر نماید