مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای خرید خانه

درود بر وکیل سرسخت و استوار. آقا ما 10 سال در یه ساختمان چهار واحدی زندگی می کردیم و به اصرار پدرم جا به جا شدیم و اونی که خانه از ما خرید نمای داخلی آشپزخانه تغییر داد الان من میخوام نمای داخلی ساختمان رو مثل قدیم کنم و نیاز به نقشه داخلی دارم یک ساختمان چهار واحدی در اهواز. اگر همکاری با بنده کنید وکالت منو قبول و اجرا کنید هزینه خوبی خواهم داد
پروسه کار به این شکل انجام میشه شما قبلش خونه می خرید و نقشه ساختمان دریافت می کنید و مدارک تحویل من می دهید ....

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام و درود
دوست عزیز سوال مبهمه و نیاز به توضیح بیشتر داره