مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام اپارتمانی را فروخته ایم که معلوم شده در چندین معامله قبلی که انجام شده یک مبایعه نامه کم است که
طی پیگیریها متوجه شدیم اپارتمان مستحق للغیر است الان خریدار نه راضی به فسخ معامله میشود و نه پول باقیمانده را پرداخت میکند و در اپارتمان مذکور هم سکونت دارد الان تکلیف ما چیه؟ نه میتوانیم کد رهگیری به نام خریدار بزنیم و نه خریدار حاضر به فسخ میشود

پاسخ ها :

فسخ معامله مستحق للغیر معامله مستحق للغیر فسخ معامله آپارتمان فسخ معامله