مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه 5/500/000/000 ریال بابت واریز بحساب

با سلام - پارسال تاریخ 98/3/15 شوهر خواهرم بخاطر اینکه حساب بانکیش تحت کنترل بود تمامی حسابهای بانکی خود و خانمش و بچه اش رو خالی میکرد که مبادا حسابش رو مسدود کنن به همین خاطر از بنده که یک خانم هستم و خواهر زنش بودم گفت مورد اطمینان و امین من تو هستی اگه اجازه بدی مبلغ 5/500/000/000 ریال رو به حساب شما واریز کنم و بعد هر چقدر لازم داشتی خرج کن و بقیه رو لازم داشتم به حد نیازم ازت میگیرم و خودش هم راهی شهرستان شد و بعد از گذشت مدت کمی در چندین مرحله با تماس تلفنی و پیامک بهم اظهار دوستی و رابطه نامشروع و حتی طلاق از شوهرم رو پیشنهاد کرد و بنده امتناع کردم و او برای جلب رضایت من وکالت فروش یک سند ملکی را بنامم زد و گفت این زمین مال تو بفروش و زندگی کن و خوش باش و بعدا متوجه شدم که این سند هم یک سند بازداشتی بود و در گرو تعزیرات بود. در این مدت پولی که بهم سپرده بود را در چندین نوبت به حساب کسانی که با آنها کار میکرد واریز میکردم و شوهر خواهرم خیلی اسرار به رابطه نامشروع داشت و من وقتی به حرفهای حرام او گوش نکردم رفت ازم شکایت کرد که در تاریخ فلان به حساب من پول واریز کرده و الان مطالبه وجه رو میخواد در حالیکه من 70 درصد پولش را برگرداندم و 30 درصد مانده بهش نمیدم بخاطر اینکه میگفت از این پول لازم داشتی خرج کن ولی او از کل مبلغ ذکر شده شکایت مطالبه وجه کرده . لطفا مرا راهنمایی کنید. با سپاس تشکر.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

سلام بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید چرا که پرونده شما اجزاء مختلف دارد
در خصوص مطالبه وجه عجالتاً می توان گفت قسمت بازگشت یافته سند دار و قسمت باقیمانده هم بر فرض وجود مدرک که اذن استفاده به شما داده از تاریخ مطالبه این اذن ساقط شده است