مشاوره حقوقی رایگان - در صورت نداشتن فیلم از کسی و نرسیدن کلانتری موقع دعوا میتوان دیه گرفت؟

باسلام
بنده ع.ر هستم از اهواز و چند شب پیش پشت مغازه سر کوچمون که هیچ دوربینی نبود و من گوشی همرام هم دستم نبود و خونه جا گذاشته بودم. رفته بودم سوپری و در حال برگشت به خونه بودم که یه هو یکی زد تو پشت زانوم و بعدش تو پهلوم و دنده هام. 3تا دنده راستم و 1دنده چپم الان شکسته. میدونمم کی بود. از قدش و صداش شناختمش. و پوششش با ماسک و لباس کلاه دار و دست کش مشکی و یه تیکه چوب کلفت بود که منو زد و بعدش فرار کرد. اون کوچه نه دوربین داشت و نه تونستم زنگ کلانتری بزنم که بیاد.
من الان میدونم کی بوده باید چی کار کنم؛ شکایت کنم به جایی میرسم؛ چون نمیخام الکی کلی پول دادگاه و شکایت بدم اخرشم هیچ به هیچ بشه همین الانشم تو این اوضاع خرج بیمارستانم خیلی شده.
اگه ثابت کنم اون موقع خونه نبوده میتونم دیه ازش بگیرم؟ حتما باید کلانتری موقع حادثه باشه و مجرم رو بگیره تا بتونه پولش رو بگیره؟
ممنون میشم کمکم کنین و راهنماییم کنین.
یاعلی

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

در صورتیکه شهودی در این خصوص ندارید معمولا بعد از صدور کیفرخواست و در دادگاه شما باید سوگند بخورید و حتما اظهارات شما نیز به علم قاضی کمک خواهد کرد