مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک

باسلام و درود فراون و سپاس ویژه از دادراه و مشاورین محترم، بنده و سه برادر دیگرم خانه پدری را فروخته ایم و اعظم وجه آنرا هم گرفته این فقط مقدار کمی مانده که خریدار با اینکه وکالت تام الاختیار و بلاعزلی به وی تفویض کرده ایم بعلت عدم پایانکار از سوی شهرداری از پرداخت باقیمانده وجه خودداری میکند حتی ما حاضر شده ایم چک ضمانتی دو برابر وجه باقیمانده بوی بدهیم ولی باز خریدار از پرداخت وجه خودداری میکند خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرماییدکه آیا وی میتواند به این علت پول ما را ندهد در صورتیکه حتی اگر خلاف کرده باشیم که نکردیم نهایت آن مثلا 5میلیون تومن بشود در صورتیکه ما 200 میلیون چک ضمانت میدهیم. قبلا از لطف و همکاری شما ممنونم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قراردادتون داره که در اینمورد چه توتفقی باهم کرده باشید .