مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو فروخته شده بابت مهریه

سلام. خودرو بنده بابت مهریه توقیف سندی از طریق اداره ثبت شده است اما توقیف فیزیکی نشده است. در دوران عقد خانم بنده مهریه رو اجرا گذاشته است. تاریخ عروسی بنده در ایام عید بوده اما به دلیل کرونا انجام نشد و به همین خاطر یک سری اختلافات بین دو خانواده صورت گرفته و همسر بنده مهریه رو 114سکه هست اجرا گذاشت. در صورتی که بنده ماشین رو به صورت قولنامه ای 2 ماه قبل از اجرا گذاشتن مهریه فروختم. اعتراض شخص ثالث هم روی ماشین، طرف ثالث گذاشته اما دادگاه ثالث هنوز برگزار نشده است. شاهد هم دارم که ماشین رو فروختم. به نظر شما دادگاه به چه شکل بررسی میکنه این موضوع رو؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اعتراض شخص ثالث اگر متکی به مدارک و شواهد قطعی باشد به نتیجه خواهد رسید و خودرو از توقیف خارج می شود. حتما اجرای ثبت را از پرونده اعتراض ثالث مطلع کنید تا جلوی مزایده گرفته شود.