مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع و تاخیر جریمه ملک

با سلام. من یک واحد ملک پیش خرید کردم و الان حدود هجده ماه میشه که تاخیر در تحویل خورده و جریمه روزانه هر روز مبلغ 500هزار ریال در قولنامه ذکر شده ایا میشه بنا به تورم و خرید لوازمات داخل خانه که الان هر کدام به چندین برابر قیمت رسیده درخواست اضافه کردن
جریمه در قرارداد اولیه را تقاضا کرد؟
و سوال بعد ایا میشه جهت تاخیر در انتقال سند که در قولنامه تاریخ ذکر شده و تا کنون پایان کار نگرفته و سند تفکیک نکرده و برگه عدم حضورش را در دفترخانه گرفتم ایا میشه ادعای خسارت کنم. متشکرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله دادخواست مطالبه وجه التزام از تاریخ مشخص شده و مطابق مبلغ معین شده قابل ارائه میباشد