مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

عرض سلام و درود
بنده بازاری هستم .
دو ماه پیش ملکی خریدم و تو بند ماده ثمن معامله مبلغ سه میلیارد ریال نوشته شده .
روز بعد قرارداد به اسرار فروشنده بنده مبلغ ثمن را به صورت ارزی (دلار) پرداخت کردم کل مبلغ رو یکجا
تو توضیحات نوشته شد که به خواسته فروشنده مبلغ به دلار پرداخت شد امضا شد. در ظهر قرارداد هم دوباره نوشته و امضا شده و در برگه تحویل مبیع باز هم اشاره شده به مبلغ و امضا شده الان بعد دو ماه ادعا میکنه ثمن رو نگرفته بخاطر اینکه ملک الان بیشتر میره. خواستم ببینم ادعاش تو دادگاه چی میشه .
ممنون از شما .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر فروشنده نیز امضا کرده حق چنین کاری را ندارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باتوجه به اقرار ایشون به دریافت ثمن در ظهر قرارداد ، ادعای عدم پرداخت ثمن پذیرفته نمیشود.