مشاوره حقوقی رایگان - تحقیر شدن توسط پدر

سلام. من پسری 21 ساله ام،پدرم علاوه بر تحقیر،هیچ حق انتخابی برای انجام کار هام بهم نامیده به حدی که برای اینکه چون اون میخواد من الان 3ساله که دارم کنکور میدم و چون همه اش به اجبار هست هیچ نتیجه ای نمی‌گیرم اصلاً نمیتونم با دوستام برم بیرون چون 90درصد اوقات اجازه نمیده اون ده درصد هم به شرطی که خودش دوستم باید فامیل یا آشنا باشه،هر بار هم کاری ازم بخواد که انجام بدم اگه انجام بدم و اشتباه بکنم تحقیر و ناسزاگویی می‌کنه اگه هم انجام ندم باز هم تحقیر و ناسزاگویی می‌کنه
دیگه به حدی رسیده که تنها راهی که جلوی خودم میبینم پیگیری قانونی هست
لطفاً راهنمایی کنید که چطور از طریق قانون پیگیری کنم و بتونم این حرف هایی که گفتم ثابت کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مسئله نحوه برخورد و رفتار است که باید با روانشناس مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت
به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
شکایت فایده ای ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید. با شکایت مشکلی حل نمی‌شود