مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

با عرض سلام خسته نباشید

اینجانب ملک مورثی بود که دو سهم مال اینجانب بود و با خریدار قراردادی داشتیم ولی متاسفانه قرارداد گم شد و از طرف مالک به تنظیم سند شکایت نمود در دوره حقوقی پرونده قرارداد پیدا شد و به دادگاه ارایه گردید که طرف مقابل ان را جعلی خواند که پرونده دیگری در شعبه کیفری برای اثبات جعل به وجود امد متاسفانه پرونده کیفری و کارشناسی دیر انجام گردید و شعبه حقوقی اقدام علیه اینجانب رای تنظیم سند رای داد متاسفانه در مراحل تجدید نظر هم نظرات کارشناسی تکمیل نشد و شعبه تجدید نظر رای قبلی را تایید نمود خوشبختانه چهار کارشناس رسمی اداره اگاهی قرارداد فوق را صحیح و شعبه کیفری رای منع تعقب صادر نمود و اینجانب اعاده دادرسی انجام دادم و تمامی مدارک را ارایه نمودم متاسفانه قاضی بدلیل عدم رعایت مهلت قانونی برای ارایه مدارک درخواست من را رد نمود و اینجانب به ماده477 متوسل شدم ولی دوباره رد شد و اجرای احکام سند من را بدون اطلاع و نپرداختن ثمن معامله تنظیم سند نمود و پرونده را مختومه کرد

حال اینجانب میتوانم با قرارداد کارشناسی شده توسط شعبه کیفری شکایت ثمن معامله کنم یا میتوانم رای قبلی را از طریق دیوان کشوری ابطال نماییم

با تشکر لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
برای ارائه پاسخ حقوقی باید جزئیات
موضوع بررسی گردد