مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

باسلام و خسته نباشید. بنده حدود 2 سال قبل توسط دایی هایم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و آسیب جسمی دیدم، با اینکه حکم دادگاه داده شده و به نفع من است قاضی کیفری برای تشکیل جلسه حضوری دوباره ابلاغیه داده است. امکان دارد اگر شرکت کنم دوباره در دادگاه کتکم بزنند و من امنیت جانی ندارم. آیا می توانم با یک لایحه مبنی بر عدم امنیت جانی در دادگاه حضور پیدا نکنم ؟؟
میتوانید در این خصوص یک ماده از قانون به من معرفی کنید؟؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مشاوره تلفنی برقرار نمائید مدارک بایستی مطالعه شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باحضور در دادگاه در امنیت دادگه قرار میگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا می توانید لایحه بفرستید ولی بهتر است حضور داشته باشید تا بتوانید در مقابل ادعای آنها دفاع و آنها را محکوم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید تا با امنیت بهتری از شما دفاع شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله می توانید به جای حضور ( در صورتی که با توجه به ابلاغیه حضور شما الزامی نباشد ) لایحه دفاعیه ارسال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در جلسه دادرسی حضور داشته و لایحه دفاعیه به همراه ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر اقدامی ممکن است به وجود بیاید اما شما می توانید وکیل بگیرید یا اگر این اتفاق افتاد صورتجلسه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید لایحه ای ارسال کنید و به دلیل عدم امنیت جانی دفاعیات خود را در دادگاه کتباً ارائه دهید