مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من دادخواست نفقه دادم و رای دادگاه به نفعم شد‌ و بعد از روند اعتراض درخواست اجراییه کردم صادر شد،میخواستم بدونم بعد از مهلت اجراییه اگر همسرم نفقه رو پرداخت نکنه میتونم درخواست طلاق بدم یا باید بعد از شش ماه دادخواست طلاق بدم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال بطور کامل و جامع پاسخ داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
باید درخواست توقیف اموال بدهید و اگر نتوانید اموال زوج را توقیف کنید و زوج حاضر به پرداخت نفقه نباشد می توانید دادخواست طلاق بدهید.
بعضی شعبه ها عقید دارند باید حکم جلب نیز اخذ بشه و اگر زوج بعد از جلب پیدا نشه یا حاضر به پرداخت نفقه نشه می توان طلاق گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شش ماه در مورد مدت ترک انفاق هست که بعد از صدور رای و قطعی شده اگر همسر شما رای را اجرا نکند باید درخواست توقیف اموال بدهید و اگر نتوانید اموال زوج را توقیف کنید و زوج حاضر به پرداخت نفقه نباشد می توانید دادخواست طلاق بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری میباشد پاسخ آن داده شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید. لیکن ملاک تشخیص صدور حکم طلاق با قضات رسیدگی کننده به دادخواست شما می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازابتدای تاریخ نپرداختن نفقه بایدشش ماه بگذرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

سلام اگر می‌خواهید به استناد عدم پرداخت نفقه به عنوان یکی از شروط 12 گانه سند ازدواج، عسر و حرج خودرا اثبات نمایید بهتراست تا 6 ماه از عدم پرداخت بگذرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر زوج از دادن نفقه جاری زوجه امتناع نماید بعد از گذشت شش ماه از ابلاغ ، امکان اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه وجود خواهد داشت و با شرایط خاصی حکم طلاق صادر خواهد شد

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

پس از اتمام ده روز میتوانید دادخواست طلاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید دید، مفاد دادنامه مربوطه به چه صورت است...

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام
خیر
پس از گذشت 6 ماه نیز باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه به مدت حداقل 6 ماه ثبت و منتهی به اجرائیه گردد تا مجوز استتفاده از شرط ضمن عقد نکاح در باب وکالت در طلاق باشد.
البته در بعضی شعبات صرف عدم پرداخت نفقه در مدت 6 ماه را نیز مجوز عسر و حرج میدانند.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام در صورتی که شش ماه از پرداخت نفقه خودداری کرده باشد می توانید دادخواست طلاق مطرح کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

شش ماه از زمان مطالبه و عدم پرداخت باید بگذرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم
مطابق عقدنامه میبایست شش ماه از محکومیت به پرداخت نفقه پگذرد تا حق طلاق ایجاد شود

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

رأی را بررسی کنید باید 6 ماه نفقه پرداخت نشده باشد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام بعد از گذشت 6 ماه و در صورت پرداخت نشدن نفقه مورد از عسر و حرج محسوب شده و درخواست طلاق قابل پیگیری است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست 6 ماه از صدور‌حکم قطعی مبنی بر محکومیت نفقه گذشته باشد