مشاوره حقوقی رایگان - میخوام پسرم رو از خونه بیرون کنم

پسری نوزده ساله دارم.کلا زندگی مون رو بهم ریخته.میخوام از خونه بیرونش کنم.تازه کنکورش تموم شده شبا دیر میاد خونه.وقتی میگم زود بیا میگه بخودم مربوطه.بهش میگم یه کار نیمه وقت پیدا کن تا بیکار و علاف نگردی قبول نمیکنه.سیگار میکشه.با ما هیچ جا نمیاد.خودش هم انتظاراتش خیلی زیاده

پاسخ ها :

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
به مشاور خانواده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حتی المقدور وکیل اختیار